Kurtuluş Anaokulu

Vizyon: Değerlerimizi davranışa dönüştüren, hayata sevgiyle bakan bireylerin yetiştiği okul olmak.

Misyon: Vatanını ve Milletini seven; etik değerlere sahip, özgüveni tam, özgür düşünen, sevgi dolu, üreten bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı/Öğleci
Isınma: Kalorifer(Doğal Gaz)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı öğrenim merkezi olmamakla birlikte şehir içi öğrenci servisleri bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulöncesi yaş grubuna uygun sportif etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kurtulusanaokulu.meb.k12.tr

Adres - SAYGILAR MAH. MUSTAFA BAĞDATLI CAD. KURTULUŞ ILKOKULU BLOK NO 4/1 İÇ KAPI NO 1 GEDİZ / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi 24000 nüfuslu

Ulaşım Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 90 km uzaklıkta olup Gediz İlçe Merkezinde bulunmaktadır.